MKE GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

MKE GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

MKE özelleşmeyecek gücüne güç katacakAK Parti Milletvekili Av. Ramazan Can, MKE’nin değişecek olan yapısı hakkında konuştu.

A+ A-

MKE özelleşmeyecek gücüne güç katacakAK Parti Milletvekili Av. Ramazan Can, MKE’nin değişecek olan yapısı hakkında konuştu. 


Can, “Özel mantığıyla çalışan bir kurum olacak ama özelleşmeyecek. Aksine gücüne güç katarak önemli çalışmalara imza atacak” dedi.

MİLLETVEKİLİ CAN’DAN YATIRIM MÜJDESİ: “PRİNÇ FABRİKASINA AİT 180 DÖNÜM BÖLGEDE 500 KİŞİNİN ÇALIŞACAĞI 265 MİLYON TL DEĞERİNDE BİR FABRİKA YAPILACAK” 

AK Parti Milletvekili Av. Ramazan Can, MKE’nin değişecek olan yapısı hakkında konuştu. Can, “Özel mantığıyla çalışan bir kurum olacak ama özelleşmeyecek. Aksine gücüne güç katarak önemli çalışmalara imza atacak” dedi.ÇALIŞANLAR ASLA HAK KAYBINA UĞRAYAMAYCAKMilletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara,ve parti yönetimiyle birlikte il başkanlığında bir araya geldiler. Son günlerde gündemde olan MKE hakkında açıklama yapan Can, “MKEK, sermayesi Hazinede, yönetimi, hak ve yetkileri Milli Savunma Bakanlığında olan özel hukuk hükümlerine tabi bir kamu anonim şirketine dönüşecek. MKE Türkiye'nin, Kırıkkale'nin göz bebeğidir. MKE kesinlikle özelleştirilemez. MKE'yi yüzüncü yılda taçlandıracağız" dedi.BU KANUNLA MKE DAHA ÇOK GÜÇLENECEKAK Parti İl teşkilatında gerçekleşen toplantıya AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları katıldı. İlk olarak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konuyla ilgili açıklamada bulundu. Saygılı, "Hayırlı bir çalışma olacağına inanıyoruz. Partimiz güzel bir kanun teklifi verdi. Ramazan Can çok ciddi katkılar sağladı. Bir bilgi kirliliği var. MKE satılacak özelleşecek diye. MKE asla satılmaz. MKE satılacak olsa böyle bir kanun gerekmez. Bu kanunla MKE daha çok güçlenecek” dedi.KESİNLİKLE ÖZELLEŞTİRİLEMEZ, ÖZELLEŞTİRİLMEZCan, babası ve dedesinin de MKE'den emekli olduğunu söyledi. Can, "1984 yılında ortaokulu bitirdikten sonra sınavla MKE'nin çırak okuluna torna tesviyeci olarak girmiş, fabrikada tezgahların arasında çalışarak MKE'nin ekmeğini yiyerek İstanbul Hukuk Fakültesini dışarıdan bitirmiş, avukat olmuş, siyasete atılmış bir kardeşinizim. MKE'yi kuranlardan Allah razı olsun." dedi.265 MİLYON TL DEĞERİNDE FABRİKA YAPILACAKCan, toplantıda Kırıkkale halkına bir müjde vermek istediğini söyledi. Can, Kırıkkale Pirinç fabrikasının içine 500 kişinin çalışacağı 265 Milyon değerinde bir fabrikanın yapılacağını belirterek bu fabrikada Kırıkkaleli vatandaşların çalışacağını ifade etti.  MKE'nin tarihçesini ve yaşanan süreçleri anlatan Can, "MKE Türkiye'nin, Kırıkkale'nin göz bebeğidir. MKE kesinlikle özelleştirilemez, özelleştirilmez. MKE Hazine'ye bağlanacak." ifadesini kullandı.  


Bu haber toplam 826 defa okunmuştur